Español Català
Tornar

Llacs del Nord d'Itàlia

Turí

Descobreix la ciutat del riu Po, ves a veure el Sant Sudari, entra al segon Museu Egipci més important del món, troba el perquè tenen la millor xocolata, o volta per les avingudes més luxoses d'Itàlia,imperi de la casa de cotxes Fiat i seu de Sant Joan Bosco.

Illes Borromeas i Stresa

Gaudeix d´un dia únic a les tres illes màgiques del Llac Maggiore, on hauràs d´accedir-hi en llanxa! No et pots perdre els jardins i palaus del Isola Madre i Isola Bella, encara propietat privada de la família Borromea.

La illa pública dels Pescadors, t´ofereix molts restaurants, amb vistes fantàstiques, on descansar i degustar el típic peix del llac. A la tarda a Stresa, et podràs perdre pels seus carrerons plens de botigues i ambient.

Bellagio

Al bellmig del famós llac de Como, el lloc preferit dels artistes Hollywood.Petit poblet, amb hotels de luxe, carrers empedrats, i potser les millor vistes del Llac.Només podem accedir-hi per aigua!

Orta
Torna a la edat mitja, i no deixis de visitar aquest meravellós poble, a la vora del llac que porta el mateix nom. Pren un Limoncello casolà , agafa un vaixell i ves a la Illa de San Giulio. Espectacular!

Nosaltres Sastreria Viatjar en grup Fora de carta Club Nin

Copyright © 2015 Nin2Nin